Logitech Myš M171, 2 ks AA, 2.4 [GHz], optická, 3tl., 1 koliesko, bezdrôtová, červená, k notebooku, univerzál 910-004641

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 13,80 €

910-004641
Logitech

Popis

Spoľahlivé bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz
Výkonné a spoľahlivé bezdrôtové pripojenie na vzdialenosť až 10 metrov (33 ft). Umožní vám pracovať a hrať s istotou, prakticky bez oneskorení či výpadkov.

Dosah bezdrôtového pripojenia, testovaný na vzdialenosť 10 metrov, sa môže mierne líšiť v závislosti na podmienkach okolitého prostredia a používaní.

Životnosť batérie 12 mesiacov
S jednou batériou budete môcť pracovať až rok. Ak chcete životnosť batérie predlžiť, pri nečinnosti použite vypínač zap/vyp na vypnutie myši.

Vami dosiahnutá životnosť batérie sa môže mierne líšiť v závislosti na podmienkach okolitého prostredia a vašom spôsobe používania myši.

Pripojenie pomocou technológie plug-and-play
Myš M171 Wireless Mouse je skutočne „plug and play“. Stačí vložiť prijímač do portu USB na vašom počítači a môžete myš ihneď začať používať. Myš není potrebné spárovať alebo sťahovať pre ňu software, aby ste ju mohli začať používať.

Pohodlná a prenosná
Tvar myši podpiera vašu ruku, a umožní vám ju tak používať dlhé hodiny. Vďaka tvaru vhodnému pre obidve ruky a možnosti zmeniť priradenie funkcií pravého a ľavého tlačidla predstavuje myš M171 ideálny nástroj pre pravú aj ľavú ruku.

Technické parametre
Typ pripojenia: Bezdrôtové, 2,4 GHz
Bezdrôtový dosah: 10 m (33 ft)
Batérie: 1 x AA
Životnosť batérie: 1 rok