Logitech SLIM FOLIO pre iPad 7., 8. a 9.gen. - GRAPHITE - CZ/SK 920-009480_SK

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 96,00 €

920-009480_SK
Logitech

Popis

Vychutnajte si pohodlné písanie, kamkoľvek si vezmete svoj NOVÝ iPad® (7., 8. a 9. generácie). Toto univerzálne puzdro sa ľahko používa a prenáša, pričom chráni váš iPad pred nárazmi a odreninami.

ŠTÍHLY ŠTÝL S KLÁVESNICOU PLNEJ VEĽKOSTI
Teraz si budete môcť vychutnať prvotriedne písanie, kamkoľvek si vezmete svoj iPad®. Toto univerzálne puzdro sa ľahko používa a prenáša, pričom chráni váš iPad pred nárazmi a odreninami. Bez ohľadu na to, kde vykonávate svoje úlohy - na dvore, na stole alebo dokonca na kolenách - puzdro Slim Folio spoľahlivo udržiava ideálny uhol na písanie, prezeranie alebo kreslenie.

PÍSAŤ V DOKONALOM POHODLÍ
Vychutnajte si hodiny pohodlného a flexibilného písania vďaka ideálne rozmiestneným klávesom s rozložením od okraja k okraju. Naše prémiové klávesy boli prepracované tak, aby poskytovali výnimočné pohodlie, optimálny priebeh úderu a zabezpečili ideálny odraz pri každom stlačení klávesu - výsledkom je rýchle a presné písanie.

BEZPEČNÁ OCHRANA NA MIERU
Nie je to len ochrana. Je to pokoj v duši. Puzdro Slim Folio je dokonale prispôsobené vášmu iPadu a chráni jeho prednú a zadnú stranu a rohy pred poškriabaním a nárazmi. Môžete si byť istí, že váš iPad je v bezpečí, takže sa môžete sústrediť na to dôležité - na prácu.