MANTA SPK215 BoomBox, Bezdrôtový reproduktor 30W

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 52,80 €

SPK215
Manta

Popis

Extrémne silný zvuk a prenosnosť

Reproduktor BOOMBOX so zvýraznenou ochranou proti pádu,  X-BASS a IPX5 poskytuje mimoriadne silný a krištáľovo čistý zvuk doma alebo vonku (na večierku pri bazéne, narodeninovej oslave, pikniku), má zabudovanú výkonnú nabíjateľnú batériu a vďaka kompaktnej rukoväti veľmi ľahko sa prenáša. Vďaka vstavaným disko LED svetlám a výkonu 30W RMS poskytne BOOMBOX vždy skvelú zábavu a náladu a bude vašim verným priateľom doma, na výlete, dovolenke, na piknikoch, na terase, cez víkend, kdekoľvek a kedykoľvek.

 

Reproduktor je možné napájať a používať priamo cez zásuvku alebo zabudovanú nabíjateľnú batériu, ktorá vám poskytne až 20 hodín hudobného pôžitku.

 

Multimediálne centrum

Zažite skutočné multimediálne centrum, menovite BOOMBOX má zabudované pripojenie Bluetooth 5.0 pre pripojenie k vášmu smartphonu alebo tabletu, môžete sa pripojiť a prehrávať hudbu z USB zariadení, pamäťových kariet microSD alebo priamo cez AUX vstup (MP3 prehrávač, notebook). Rádio FM zabezpečí, že budete môcť počúvať svoju obľúbenú rozhlasovú stanicu kedykoľvek a kdekoľvek.

 

TWS - skutočné bezdrôtové stereo

Vďaka funkcii True Wireless Stereo môžete pripojiť dva reproduktory, čím dosiahnete skutočné bezdrôtové prehrávanie TWS pre ľavý a pravý kanál so stereofónnym zvukom, ktorý sa ovláda cez hlavné zariadenie alebo. reproduktory.

 

Základné parametre

Výkon: 30 W RMS

Ochrana: IPX5 odolnosť voči kvapkám vody

Bluetooth: Áno (Bluetooth 5.0)

Batéria: vstavaná výkonná nabíjateľná batéria - až 20 hodín prehrávania hudby

Rozmery: 354 × 183 × 138 mm

Hmotnosť: 2,25 kg

Iné: Super zvýraznené X-BASS

TWS - skutočné bezdrôtové stereo

Disco LED svetlá

USB / AUX-IN / micro SD karta / FM rádio