Marvo HG8901, slúchadlá s mikrofónom, ovládanie hlasitosti, čierna, USB

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 15,00 €

HG8901
Marvo

Popis

Herné slúchadlá Marvo HG8901

Neunikne vám ani krôčik
So slúchadlami Marvo HG8901 takmer ucítite na svojich ušiach každý zvuk, či už behom hernej pařby alebo len pri posluchu hudby - nič vám už neunikne.

Kvalita v hernom prevedení
Jedinečný design slúchadiel s pevnou vystuženou konštukcií zaručí správny herný zážitok. Kvalitné 50 mm membrány s citlivosťou 119 dB prinesú vynikajúci zvukový zážitok, behom ktorého budete počuť každý tón. Všesmerový mikrofón zachytí každé vaše slovo, takže sa výborne hodia ku každodennému hlasovému chatu a dovedie váš tím k víťazstvu v tímových hrách.

Komfort zaručený
Uzatvorený design slúchadiel dobre izoluje od okolitého sveta, takže sa dočkáte nerušeného posluchu. Jemné náušniky a nastaviteľná čelenka zaručia komfort po celú dobu používania slúchadiel. Rainbow podsvietenie slúchadiel, dodá tu správnu hernú atmosféru. Naviac integrované ovládanie hlasitosti.

Sila v jednoduchosti
Klasické herné prevedenie bez nadbytočných ostrých a prehnaných tvarov, u ktorých sa uzatvorený design postará o to, aby sa každá nota dostala priamo a iba k Vám. Komfortné náušníky a nastaviteľná čelenka s polstrovaním zaručia absolútne pohodlie aj po dlhých hodinách hrania.

Vlastnosti
* Zvuk: Stereo
* Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
* Priemer reproduktora: 50 mm
* Impedancia reproduktora: 32 ?
* Citlivosť reproduktora: 119 ± 3 dB
* Typ mikrofónu: všesmerový
* Veľkosť mikrofónu: 6 x 5 mm
* Citlivosť mikrofónu: -38 dB ± 3 dB
* Podsvietenie: rainbow
* Pripojenie: 2 x 3.5 mm jack, USB (podsvietenie)
* Dĺžka kábla: 2,1 m