Marvo Klávesnica KG954G, herná, čierna, drôtová (USB), US, mechanická, červené spínače, RGB podsvietenie

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

KG954G
Marvo

Popis

Herná mechanická klávesnica Marvo KG954G

Pre najrýchlejšiu mechanickú odozvu
S klávesnicou KG954G, ktorá disponuje červenými spínačmi Outemu RED, sa môžete tešiť na bleskovú odozvu po každom stlačení klávesy. Vďaka nízkej aktivačnej sile si vaše prsty užijú každé stlačenie a po čase si klávesnicu podmaníte ako časť svojho tela. Teraz bude všetko záležať len na vašich reakciách (alebo prípadne na zbytku vášho vybavenia, z ktorého si väčšinu môžete so značkou Marvo taktiež vylepšiť).

Podsvietenie všade okolo
Hoci farebným podsvietením dnes už disponuje snáď každá herná klávesnica, klávesnica KG954G disponuje podsvietením aj z boku. To zaručí nádhernú farebnú hudbu nie len pod prsty, ale aj na celom stole. Klasický a overený layout klávesnice s poriadne robustnými klávesami, ktoré prináša veľmi prémiovým pocit a ľahký prístup pri čistení idú ruka v ruke s pestrým RGB podsvietením, ktoré možno nastaviť podľa svojej hráčskej chuti.

Klávesnica podľa seba
Klávesnica disponuje niekoľkými efektami, ktoré môžete meniť bez nutnosti softwaru, avšak to pravé orechové prichádza až po inštalácii softwaru, ktorý nájdete na oficiálnych stránkach. Po inštalácii si môžete nastaviť dané podsvietenie podľa seba - farbu, štýl, rýchlosť. Ďalšie možnosti sú nastaviteľné makra - rýchly spôsob, ako si uľahčiť prácu.

Špecifikácia
* Typ spínačov: mechanické – Outemu Red
* Počet kláves: 104
* Anti-ghosting: rollover N kláves
* Aktivačná sila: 2,2 ± 0,6 mm (47 g)
* Dĺžka trasy kláves: 3,6 ~ 4,0 mm (60 ± 15 g)
* Rozhranie: USB 2.0
* Dĺžka kábla: 1,6 m
* Podpora OS: Windows 7 a vyšší
* 4 vymeniteľné klávesy v balení

Produktové video:
Herní klávesnice Marvo KG954