Marvo reproduktory SG-266BT, 2.0, 6W, čierne, regulácia hlasitosti, herná, 3,5 mm jack (USB)

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

SG-266BT
Marvo

Popis

Marvo reproduktory SG-266 BT

Sada reproduktorov, na ktorú sa môžete spoľahnúť
Predstavujeme reproduktory SG-266BT od spoločnosti Marvo. Či hráte rekreačne alebo závodne, potrebujete zvukový systém, na ktorý sa môžete spoľahnúť a poskytne vám ten najlepší herný zážitok. Získajte výborné a kvalitné reproduktory s výborným pomerom cena / výkon. Táto úžasná sada reproduktorov vás jednoducho nadchne.

Bluetooth alebo AUX pripojenie
Tlačidlom na hornej strane reproduktora si môžete zvoliť, ako chcete reproduktory pripojiť. Prostredníctvom Bluetooth môžete reproduktory prepojiť s akýmkoľvek zariadením podporujúcim Bluetooth až do vzdialenosti 10 metrov. Alebo môžete zvoliť klasickú cestu teda 3.5 mm jack konektor a USB napájanie.

RGB podsvietenie
Stlačením tlačidla na hornej strane druhého reproduktora si volíte, či chcete podsvietenie vypnúť alebo zapnúť. Reproduktory ponúkajú podsvietenie 14 farieb s dúhovými efektami.

Robustná konštrukcia a skvelý design
Vďaka nádhernému podsvieteniu RGB a prepracovanému designu s pozoruhodne robustnou konštrukciou zostavy si môžete byť istí, že vaše herné reproduktory SG-266BT obstoja v skúške času a budú tu pre vás pri každom víťazstve. Vysoko kvalitné reproduktory poskytujú čistý a presný zvuk, na ktorý sa pri hre môžete spoľahnúť. Majú ľahko prístupný gombík pre ovládanie hlasitosti. Výhodou je taktiež jack port pre pripojenie slúchadiel.

Špecifikácia
Menovitý výkon: 2 x 3 W
Frekvenčný rozsah: 150 Hz - 20 kHz
Impedancia: 4 ?
Priemer reproduktora: 2.5“
Podsvietenie: rainbow
Dosah: 10 m
Pripojenie: 3.5 mm jack (audio) + USB (napájanie) alebo Bluetooth
Napájanie: USB
Dĺžka kabelu: 1.2 m