MICROSOFT Wireless Desktop 3050 SK/CZ PP3-00021

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

PP3-00021
Microsoft

Popis

Zlepšite ovládanie svojho prenosného alebo stolového počítača s touto súpravou bezdrôtovej klávesnice a myši, ktorých moderný dizajn skrýva množstvo príjemných funkcií. Mäkká opierka dlaní a tiché klávesy dodávajú klávesnici profesionálny vzhľad, ktorý si budete každodenne vychutnávať.

 

Klávesnica je tiež vybavená funkciou, ktorá zodpovedá jej tvaru ? vychutnajte si pohodlné ovládacie prvky na prehrávanie médií, približovanie jedným dotykom a prispôsobiteľné klávesové skratky na klávesnici na prístup k programom na paneli úloh systému Windows.

 

Táto klávesnica podporuje aj technológiu šifrovacieho štandardu (AES*), ktorá pomáha chrániť informácie tým, že šifruje stláčanie klávesov.

 

Technológia Microsoft BlueTrack Technology v myši poskytuje presné ovládanie kurzora prakticky na každom povrchu, zatiaľ čo pogumované bočné úchopové časti a mierne dlhšia myš poskytujú úžasne pohodlný pocit. Od počítača sa navyše môžete vzdialiť až na 9 metrov bez toho, aby sa prerušilo bezdrôtové spojenie. BlueTrack Technology nefunguje na čírom skle ani na zrkadlových povrchoch.

 

Rozmery klávesnice

Dĺžka: 18.4" / 467mm

Šírka: 7.83" / 199mm

Hĺbka: 1.07" / 27.2mm

 

Rozmery myši

Dĺžka: 4.59" / 117mm

Šírka: 2.77" / 70.3mm

 

-         Zásuvný miniatúrny vysielač a prijímač

-         Keď ste pripravení na prácu, zapojte bezdrôtový prijímač do portu USB na počítači. Na cestách ho môžete zaklapnúť do dolnej časti myši.

-         Navrhnutá na pohodlné ovládanie ? v ktorejkoľvek ruke

-         Vynikajúce pohodlie navrhnuté tak, aby vyhovovalo pravej alebo ľavej ruke.