Tento produkt zakúpilo už 15 zákazníkov

Peach ručný skartovací stroj PS300-21 s krížovým rezom

Ručný skartovací stroj najmä pre domáce využitie. Pomäže sa vám zbaviť nepotrebných dokumentov, CD médií a kreditných kariet. Stroj s kapacitou 3 listy a košom s objemom 3,6 l.

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 24,60 €

PS300-21
Peach

Popis

ŠPECIFIKÁCIA
- max. počet skartovaných listov naraz: 3
- obsah koša: 3,6 l
- stupeň utajenia: 3
- skartácia CD medií: Áno
- skartácia platobných kariet: Áno
- rozmery: 340 x 140 x 175 mm
- hmotnosť: 2 kg

Pre správnu funkciu skartovača je potrebné okrem návodu dodržiavať základné pravidlá (v prípade ich nedodržania vám nemusia byt uznaná reklamácia stroja):

 

1) Pravidelné vysypávanie koša sa skartované drvia. V opačnom prípade dochádza k spätnému "natiahnutie" do stroja a tým k poškodeniu nožov alebo motora.

 

2) Skartovače Peach nepodporujú skartáciu dokumentov zopnutých dopisovými sponkami. Neskartujte dokumenty s týmito sponkami, dochádza k poškodeniu nožov.

 

3) Dodržujte predpísané maximálne množstvo skartovaného papiera, neskartujte naraz väčší počet listov, než na aké je skartovač určený. Dodržujte pri tom aj gramáž papieru. Pri skartovanie papiera o vyššou gramážou musíte prispôsobiť maximálny počet skartovaných listov.

 

4) U skartovačov podporujúcich skartáciu CD skartujte naraz vždy len 1ks médiá!

 

5) Používajte pravidelne olejové papiere pre údržbu stroja, predĺžite tým životnosť stroja a predídete niektorým problémom. Kontrolujte svoje zariadenie a odstraňujte pravidelne nečistoty, aby nedochádzalo k "pripekaniu" nečistôt a zvyškov papiera na rezné nože.

Recenzie (1)

100%
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.