Podložka pod myš, EMP013, herná, čierna, 36.5x26.5 cm, E-Blue, podsvietená EMP013BKCH-IU

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

EMP013BKCH-IU
E-Blue

Popis

Nabíjacia herná podložka s RGB podsvietením
Buď na bojisku neprehliadnuteľný, RGB herná podložka podsvieti každú hru. Jediným stlačením tlačidla môžeš prepínať módy multi-farebného podsvietenia alebo ho vypnúť. A to nie je všetko, podložka disponuje taktiež funkciou bezdrôtového nabíjania pre smartphony! Dobi si svoj mobil ľahko behom hrania a buď neustále na príjme.

Funkcia nabíjania
V ľavom hornom rohu sa nachádza bezdrôtová nabíjačka pre smartphony. Ak Váš smartphone podporuje funkciu bezdrôtového nabíjania, stačí ho len položiť na vyznačené miesto a podložka už sa o nabíjanie postará. Pre funkciu bezdrôtového nabíjanie je nutné mať podložku pripojenú k počítaču priloženým káblom.

RGB podsvietenie
Jednoducho prepni na svoju obľúbenú farbu. Vybrať si môžeš zo siedmich rôznych variánt - červená, zelená, tmavo modrá, fialová, tyrkysová, žltá, svetle modrá. Ďalšou možnosťou je zvoliť pulzujúce striedanie všetkých farieb, RGB podsvietenie vo vlnách alebo podsvietenie úplne vypnúť. Žiaru podsvietenia možno nastaviť podľa potreby na žiarivé, stredné alebo tlmené.

Ultra hladký povrch
Podložka má veľmi hladký povrch pre zníženie trenia, čo zlepšuje presné snímanie a hladký sklz.

Protišmyková spodná časť
Vysoko kvalitní protišmyková spodná časť podložky priľne k povrchu stola a drží podložku na mieste aj pri tých najzúrivejších bitkách.

Špecifikácia:
Rozmer: 365 x 265 x 5 mm
Váha: 549 g
Počet tlačidiel: 2 (zapnutie/vypnutie, zmena režimu podsvietenia)
Pripojenie: USB
Dĺžka kábla: 1.6 m
Kompatibilný s: Windows X86 / X64 / 98 / 2000 / XP / Vista / Win 7 / Win 8, Mac OSX

Údržba: Čistite vlhkou handričkou.