PORT DESIGNS MANHATTAN batoh na 15,6" notebook a 10,1" tablet, čierny 170226

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

170226
PORT Designs

Popis

PORT Designs - francúzsky výrobca, ktorý si kladie za cieľ priniesť inovácie a vytvárať dizajn pre prestižných zákazníkov.
PORT Designs je jedným z popredných špecialistov na bezpečnú prepravu notebookov a tabletov, navyše s vlastným dizajnérskym štúdiom v Paríži.
V portfóliu PORT Designs nájdete štýlové obaly a púzdra pre všetky typy tabletov, tašky na notebooky, vrátane elegantných tašiek pre ženy a športových batohov s priečinkami, ktoré bezpečne chránia prenosný počítač pri cestách.

Batoh MANHATTAN bezpečne ochráni a prepraví váš 15,6 '' notebook vďaka hustej penovej výplni v zadnej časti batohu. Vo vnútri batohu je tiež špeciálne vrecko pre tablet. Ergonomická zadná časť batohu a nastaviteľný bedrový popruh poskytujú optimálny komfort. Dvojité predné vrecko vám umožní jednoduchý a trvalý prístup ku všetkému príslušenstvu a dokumentom formátu A4. Súčasťou batohu je pláštenka, ktorá udrží váš laptop a dokumenty v bezpečí z dosahu vody, zatiaľ čo ťažká balistická nylonová tkanina spojená s tradičnou koženou kvalitnou úpravou poskytuje odolnosť a výdrž. Napájací adaptér má tiež svoj vyhradený priečinok. Batoh MANHATTAN ponúka väčší úložný priestor než predchádzajúce batoh MANHATTAN, môžete tak mať všetky svoje veci sebou.

Vlastnosti:
Špeciálny priečinok pre tablet 10,1 '' zabezpečený páskou so suchým zipsom
Neoprénové bočné vrecko
Predné vrecko s organizérom
Priehradka na dokumenty
Ergonomické a pohodlné držadlo
Tajné vrecko
Pláštenka
Ergonomická zadná časť
Integrovaný popruh na kufor
Vyhradený priestor pre napájací adaptér

Špecifikácia:
KOMPATIBILITA: 15,6 ''
VONKAJŠIE ROZMERY (mm): 535 x 340 x 240
VNÚTORNÉ ROZMERY (mm): 385 x 260 x 110
HMOTNOSŤ: 1155 g
FARBA: Čierna
MATERIÁL: 1680D Nylon / Dot