Razer FIREFLY Hard Gaming Mouse Mat RZ02-01350100-R3M1

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

RZ02-01350100-R3M1
Razer

Popis

Profi-hráčska podložka pod myš vybavená špeciálnym mikro-textúrovým povrchom ktorý dáva Vašej myške maximálnu presnosť a rýchlosť. Jedinečná podložka vybavená podsvietením so 16.8 mil. farieb pozdĺž ľavej a pravej a spodnej časti známe ako Chroma. To Vám dáva jedinečnú možnosť prispôsobenia podložky s nastavením farieb a efektov podsvietenia. Spodná strana podložky je pogumovaná čo zabezpečí maximálnu stabilitu
Povrch z mikro-textúr pre rýchlosť aj kontrolu
Aby ste dosiahli perfektný balans medzi ovládaním a rýchlosťou VámRazer Firefly predstavuje pevný povrch z mikro-textúr, ktorý predstavuje precíznu presnosť a nevynútenú rýchlosť. Precízny a konzistentný povrch Vám zaručí, že každý pohyb myšou bude premenený na pohyb kurzoru a môžete si užiť ultimátny herný zážitok počas akciou nabitých duelov.
Optimalizovaný pre všetky nastavenia senzitivity
Uznávaný profesionálnymi eSports hráčmi. Razer Firefly je vyrobený pre kompletnú kontrolu myši nehľadiac na nastavenie senzitivity, ktoré používate. Povrch je testovaný v laboratóriách a predstavuje vylepšený reflexný povrch, ktorý prináša bleskovú odozvu myši počas hrania.
Podsvietenie Chroma s 16,8 miliónmi nastaviteľných farieb
Objavte úplne nový stupeň prispôsobenia s 16,8 miliónmi farieb a nespočetným množstvom nastaviteľných svetelných efektov. S podsvietením na pravej, ľavej a spodnej strane podložky Razer Firefly, ktorá sa synchronizuje s ostatnými Chroma zariadeniami Váš herný zážitok bude obohatený o fantastické vizuálne efekty plné farieb. Rozsvieti sa pri aktivácii a zostáva rozsvietená v krátkych, stredne dlhých, alebo dlhých intervaloch. Zobrazuje všetky farby v postupujúcej vlne dúhových farieb.

Technická špecifikácia:
Prevedenie s mikro-textúrami pre vybalansovaný herný zážitok.
Optimalizovaný povrchový obal pre vysokú odozvu myši.
Nastaviteľné podsvietenie Chroma s 16.8 miliónmi farieb.
Protišmyková gumená základňa podložky.
Razer Synapse (pre synchronizáciu s inými zariadeniami využívajúcimi nastaviteľné podsvietenie Chroma).
Pozlátený USB konektor.
2,1 m dlhý tkaný kábel s podporou nabíjania počas hry.
Rozmery: 355 x 255 x 3.5.