Samsung priehľadný kryt s odnímateľným úchytom na príslušenstvo pre Fold5, priehľadny EF-XF946CTEGWW

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 33,60 €

EF-XF946CTEGWW
Samsung

Popis

Z Fold5 Priehľadný kryt s odnímateľným úchytom na príslušenstvo
Navrhnutý pre originalitu a bezpečný úchop
Špičková priehľadnosť a čistota

Bezpečné uchytenie telefónu
Puzdro má robustný tvar pre ešte pohodlnejšie držanie, takže telefón môžete ovládať aj jednou rukou. Držiak zároveň slúži ako stabilný stojan, poskytujúc príjemný uhol pri sledovaní na šírku. Navyše budete môcť podľa potreby prepínať miniaplikácie jednoduchým stlačením tlačidla.

Neviditeľný štít, ktorý nič neskrýva
Transparentný kryt ponúka príjemne tenkú siluetu, ktorá decentne zvýrazňuje línie telefónu. Zároveň ho spoľahlivo chráni pred nehodami a nevzhľadnými škrabancami. Štýlový dizajn vášho smartfónu tak zostane nedotknutý, pričom použité materiály berú ohľad na našu planétu.

Prejavte svoj štýl naplno
Vyjadrite svoju originalitu pomocou rôznych doplnkov od obľúbených značiek. Vyberte si z bohatej ponuky štýlových dizajnov podľa vlastného vkusu, aby ste dokonale vystihli svoju jedinečnú osobnosť.

Jednoduchá inštalácia i obmena
Platforma na zadnej strane umožňuje jednoduché a bezproblémové nasadenie či odstránenie úchytu. Po bezpečnom pripevnení sa totiž ozve uspokojujúce cvaknutie. V prípade, že ho chcete odobrať a nahradiť iným, posúvajte ho a otáčajte, až kým sa neodpojí od puzdra. Je to tak jednoduché!