Samsung Tablet Galaxy Tab Active4 PRO, 10,1" T636 128GB, 5G, čierny SM-T636BZKEEEE

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 777,60 €

SM-T636BZKEEEE
Samsung

Popis

Zapnite sa ako profesionál. Galaxy Tab Active4 Pro

Uvoľnite svoju produktivitu s prenosným, odolným a bezpečným tabletom Galaxy Tab Active4 Pro, nech vás práca zavedie kamkoľvek.



Ľahké na prenášanie, jednoduché použitie

Galaxy Tab Active4 Pro je navrhnutý zvnútra aj zvonka, aby vám pomohol zjednodušiť váš deň. Jeho tenké a ľahké telo uľahčuje prenášanie v akomkoľvek pracovnom prostredí. Spravujte svoje úlohy rýchlo pomocou intuitívneho a ľahko použiteľného používateľského rozhrania One UI..



Vylepšený výkon a konektivita

Pracujte rýchlejšie a inteligentnejšie s Galaxy Tab Active4 Pro. Vďaka až 1 TB externého úložiska a výkonu osemjadrového pokročilého procesora môžete vykonávať multitasking aj s veľkými aplikáciami a súbormi. Wi-Fi 6 a 5G (Sub-6) zaisťujú, že zostanete pripojení, či už ste v kancelárii alebo na cestách..



Dlhotrvajúca sila, ktorá vás podrží

Plňte svoje úlohy pomocou batérie s kapacitou 7 600 mAh. Keď potrebujete nabiť, pripojte sa na rýchle nabíjanie cez POGO alebo USB Type-C. Vďaka pohodlným možnostiam napájania zostanete nabití a pripravení na prácu..



Zostaňte napájaní aj bez batérie

Galaxy Tab Active4 Pro zostáva zapnutý a napájaný aj bez batérie. Keď necháte tablet vo vnútri vozidla vo vysokej teplote alebo potrebujete zostať nabitý a pripojený v kiosku, použite režim bez batérie, aby ste ho udržali napájaný a zabránili vybitiu batérie. Jednoducho zapojte do zdroja energie a pokračujte v práci..



Navrhnuté tak, aby boli odolné a spoľahlivé

Galaxy Tab Active4 Pro je spoľahlivý v náročných podmienkach. S Corning® Gorilla® Glass 5, stupňom krytia IP68 a v súlade s MIL-STD-810H je 10,1-palcový tablet odolný voči poškriabaniu, vode a prachu. Prenosný a kompaktný, je skonštruovaný tak, aby vám sťažil deň..



Zážitok ako na PC zvnútra aj zvonku

Získajte počítačový zážitok zo Samsung DeX pre produktivitu, či už ste na mieste alebo v kancelárii. Rýchlo koncipujte e-maily a odosielajte správy o stave späť z terénu pomocou Samsung DeX na vašom tablete a potom v kancelárii prejdite na rozsiahle úpravy a spoluprácu na väčšej obrazovke..



Funguje bez problémov s rukavicami

Rukavice nie je potrebné dávať dole. Úpravou nastavení citlivosti dotyku si môžete nechať rukavice pri vykonávaní práce. Otvorte často používané aplikácie jediným stlačením ich priradením k aktívnemu klávesu. K aktívnemu kľúču môžete pristupovať aj vtedy, keď je obrazovka uzamknutá, vypnutá alebo v režime spánku..



S Pen je rovnako odolný, rukavice sú nasadené alebo vypnuté

Galaxy Tab Active4 Pro je dodávaný s inovatívnym perom S Pen s krytím IP68 odolným voči vode a prachu v balení pre jednoduchú prácu na cestách bez potreby nabíjania. Citlivé a presné aj v rukaviciach, jednoducho zachytávajte a vytvárajte obsah a používajte ho vo vonkajších prostrediach od logistiky po zdravotníctvo. .



Bezpečne odomknite v okamihu

So vstavaným biometrickým zabezpečením nezáleží na tom, komu sa váš Galaxy Tab Active4 Pro dostane do rúk – iba vy ho môžete odomknúť pomocou svojho jedinečného odtlačku prsta alebo profilu tváre. Rozpoznávanie tváre vám umožňuje skoncovať s PIN kódmi a umožňuje jednoduché odomykanie jednou rukou alebo v rukaviciach. .



Galaxy Tab Active 4 Pro (5G)

Výhody:

- IP68, MIL-STD-810H, ochrana proti nárazu pri páde z výšky 1,2 m s ochranným krytom

- Sklo Corning® Gorilla® Glass

- Pogo Pin, čítačka odtlačkov prstov

- S Pen (odolnosť IP68, súčasť balenia)

- Dolby Atmos®, Samsung Knox



Technické údaje

Procesor: Qualcomm Snapdragon 778G (SM7325), 6 nm, 8-jádrový

Frekvencia procesora: 2,4 GHz, 1,8 GHz

Operačný systém: Android

RAM + úložisko: 6 GB + 128 GB

Displej: 10,1" TFT, 1920 x 1200 (WUXGA)

Typ skla: Corning / Gorilla Glass 5

Fotoaparát: 13MPx zadný, 8MPx predný

Externá pamäť: MicroSD (1 TB)

S-Pen: áno

Odolnosť: IP68



Konektivita:

* USB 3.2 Gen 1 (USB Type-C)

* 3,5 mm stereo

* 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2,4G+5GHz, HE80, MIMO, 1024-QAM

* Bluetooth v5.2

* 5G

* NFC

* POGO Pin

* Smart Switch (PC verzia)



GPS: GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS

Senzory:Akcelerometer, snímač odtlačkov prstov, gyroskopický snímač, geomagnetický snímač, snímač priľnavosti, Hallov snímač, svetelný snímač RGB, snímač priblíženia



Kapacita batérie: 7600 mAh

Výdrž batérie: používanie internetu až do 16 hod., video až do 16 hod., volanie až do 59 hod.

Rozmery a hmotnosť: 170,2 x 242,9 x 10,2 mm a 674 g

Obsah balenia: S Pen, ochranný kryt, nabíjací adaptér, 1m dátový kábel USB-A/USB-C


Tablety, Tablety Samsung