TrueCam A4 - kamera do auta (Full HD video, české menu) TRUECAMA4

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

TRUECAMA4
TrueCam

Popis

Autokamera TrueCam A4 je ideálna pre všetkých, ktorí hľadajú vysokú kvalitu bez kompromisov. Kvalitná optika s výbornou svetelnosťou, kvalitným záznamom a maximálne užívateľské pohodlie radí tento model medzi najvyššiu triedu. Väčšina funkcií je dostupná stlačením jedného tlačidla a ovládanie je veľmi intuitívne vďaka prehľadnému LCD displeju s českým menu. Nahrávanie môže prebiehať v časovej slučke, aby vám nemohlo dôjsť miesto na pamäťovej karte. Ak niekto nacúva do vášho zaparkovaného vozidla, máte jasný dôkaz vďaka funkcii detekcie pohybu. Pomocou špeciálneho držiaka je každodenná inštalácia otázkou niekoľkých sekúnd.

Natáčanie vo FULL HD

Kamera do auta TrueCam A4 natáča vo FULL HD 1080p. Zábery z tejto Autokamere sú natoľko kvalitné, že možno rozoznať aj tie najväčšie detaily ako je postava a tvár človeka alebo ŠPZ. Nezáleží či natáčate v noci, vo dne, za zlých či dobrých podmienok. Autokamera TrueCam A4 vždy zaobstará ostré a kvalitné zábery.

Rýchla každodenná inštalácia

Pri veciach ktoré používate každý deň je dôležité, aby Vás ich používanie neobťažovalo a robilo Vám radosť. U kamery do auta TrueCam A4 vďaka špeciálnemu držiaku odpadá povinnosť každodenného pripájania napájania a nastavovania polohy kamery. Autokameru jednoducho nacvaknete a môžete vyraziť.

Časová slučka

S kamerou TrueCam A4 Vám nikdy nemôže dôjsť miesto na pamäťovej karte. V prípade zaplnenia pamäte začne palubná kamera premazávať najstarší nahraný záznam. Natáčaný aj už natočený záznam môžete jednoducho uzamknúť pomocou špeciálneho tlačidla a ochrániť ho pred zmazením pre ďalšie použitie.

G-senzor

G-senzor (snímač preťaženia, gravitačný senzor) zaznamenáva smer jazdy v troch priestorových osiach a v prípade nehody, zachytí náraz a automaticky uzamkne záznam proti náhodnému prepísaniu časovou slučkou. Citlivosť senzora si jednoducho nastavíte v menu.

Zamykanie videá

Ak si chcete natáčaný záber uschovať pre neskoršie použitie, môžete kedykoľvek pomocou špeciálneho tlačidla záznam uzamknúť proti prepísaniu. Tlačidlo možno použiť kedykoľvek v priebehu snímania, ale aj u už natočených záznamov. Video či fotografiu môžete opäť kedykoľvek odomknúť a zmazať ručne.

LCD display s českým menu

Vďaka 2,7" LCD displeji môžete jednoducho skontrolovať práve natáčaný záber, prehrať už natočený záznam alebo nastaviť Autokameru. Pri používaní kamery do auta Váš nečakajú žiadne prekážky a ovládanie kamery zvládne naozaj každý, menu je veľmi prehľadné, jednoduché a kompletne v češtine.

Detekcia pohybu

Kamera TrueCam začne nahrávať v momente, kedy zaznamená pohyb. Túto funkciu oceníte najmä v prípade, že do Vášho vozidla niekto nacúva alebo ho poškodí. V týchto prípadoch máte zaznamenaný dôkaz v podobe ŠPZ vozidla páchateľa alebo jeho podoby.

Nočný režim

Autokamera TrueCam A4 je vybavená kvalitnou optikou s vynikajúcou svetelnosťou. Vďaka týmto faktom kamera do auta dokáže zachytiť vysoko kvalitné zábery aj v noci. Natáčať alebo fotiť za zlých svetelných podmienok nepredstavuje pre kameru TrueCam žiadny problém.

Funkcia WDR

Vďaka funkcii WDR Autokamera lepšie sníma obraz v širokom kontrastnom pomere. Kamera sa tak vysporiada lepšie so situáciami kde je časť obrazu viac a časť menej osvetlená. Typickým prípadom môže byť kontrast svetlo/tieň alebo nočné cesty s protisvetlom protiidúcich áut.

Detekcia rýchlostných radarov

Ku kamere TrueCam A4 možno dokúpiť detektor, ohlasujúci stacionárne a úsekové radary, jazdu na červenú a ďalšie miesta, kde je dobré dbať na zvýšenú pozornosť. Naša databáza obsahuje viac ako 33 tisíc miest v 36 európskych krajinách a Rusku. Pomocou hlasových pokynov je vodič upozornený na nebezpečenstvo alebo prekročenie povolenej rýchlosti. Databáza je maximálne presná, aktualizácie ponúkame zadarmo. Predvolený hlas možno vymeniť za vtipné komentáre, nahovorené hercom Karlom Zimou.

Rýchle vypnutie LCD displeja – V prípade, že by Vás displej kamery do auta rušil alebo oslňoval, môžete ho rýchlo vypnúť jedným tlačidlom bez zložitého hľadania a nastavovania v menu. U Autokamery možno tiež nastaviť automatické vypínanie LCD displeja do úsporného režimu po zvolenom časovom intervale.

Rýchle vypnutie zvuku – V prípade, že by ste chceli aby zvuk nebol nahrávaný, stačí nahrávanie deaktivovať stlačením pomocou špeciálneho tlačidla. Túto funkciu oceníte napríklad, keď telefonujete alebo nechcete z akéhokoľvek iného dôvodu, aby bol zvuk nahrávaný.

Okamžité foto – Kamera do auta TrueCam A4 umožňuje ako jedna z mála fotiť priamo počas nakrúcania, nie je nutné vypínať nahrávanie alebo čokoľvek zložito nastavovať v menu. Kamera umožňuje tiež stlačením jedného tlačidla urobiť fotky z už urobených videozáznamov.

Kontrola jasu – Kamera umožňuje manuálne nastavenie expozície, čiže EV. V menu si môžete zvoliť úroveň expozičnej hodnoty podľa potreby. Po ručnom zvolení stupňa jasu na LCD displeji ihneď spoznáte, či vám úroveň jasu vyhovuje. Autokamera samozrejme tiež umožňuje možnosť voľby automatickej expozície.

Zobrazenie mien vodiča – U kamery do auta možno nastaviť meno vodiča, ktoré sa zobrazuje vo videozázname. Túto funkciu oceníte obzvlášť v prípade, kedy jedno vozidlo používa viac vodičov. Identifikácia konkrétneho vodiča je vďaka tejto funkcii bezproblémová

180° otočenie obrazu – Palubnú kameru môžete umiestniť podľa Vašej fantázie. Kameru môžete umiestniť aj hore nohami. Jednoducho zvolíte režim otočenia o 180° aby sa video nahrávalo v správnej orientácii. Okrem nahrávaného obrazu sa takisto otočí aj menu aby ste kameru mohli jednoducho obsluhovať.

Podsvietenie tlačidiel – Pre bezproblémové ovládanie Autokamera TrueCam A4 počas tmy je tu funkcia podsvietenie kláves. Podsvietenie je nastavené citlivo tak, aby Vás neoslňovalo a zároveň bolo plne funkčné, napriek tomu ho v prípade potreby môžete jednoducho vypnúť.

Doplnková detekcia rýchlostných radarov – U kamery do auta Truecam A4 môžete neskôr dokúpiť GPS modul s hlásením rýchlostných radarov. Autokamera Vás potom bude upozorňovať na miesta, kde je dobré ísť opatrne a to v 36 štátoch Európy a okolia.

Obsah balenia:

  • 1× kamera do auta TrueCam A4
  • 1× nástavec k držiaku
  • 1× nalepovací 3M držiak
  • 1× prísavný držiak
  • 1× autonabíjačka
  • 1× USB kábel
  • 1× ochranný obal
Kamery, Kamery do auta