Verbatim DVD-R, 43533, DataLife PLUS, 50-pack, 4.7GB, 16x, 12cm, General, Advanced Azo+, cake box, Wide Printable

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 18,00 €

43533
Verbatim

Popis

DVD-R Wide Inkjet Printable No ID Brand


Disky DVD-R spoločnosti Verbatim boli navrhnuté tak, aby vyhovovali potrebám užívateľov, ktorí vyžadujú vyššiu kapacitu médií. Z toho dôvodu sú určené najmä pre podnikateľov a spotrebiteľov, ktorí ich využijú k archivácii dát, pre audio/video záznamy, multimediálne prenosy a mnoho ďalších!

Užívateľom starších zapisovacích jednotiek (osemnásobná rýchlosť zápisu alebo nižšia) a video rekordérov odporúčame, aby sa informovali u výrobcu hardwaru a aktualizovali firmware svojho počítača.

Vedľa podpory najvyšších možných rýchlostí sú média Verbatim k dispozícii aj s potlačitelným povrchom. Prv sa farby mohli zdať nejasné, vybledlé alebo odlišné od farieb na predlohe. Vďaka povrchu potlačiteľných diskov Verbatim však teraz budú farby živé a jasné ako na originále. K dispozícii sú aj disky s lesklou povrchovou úpravou. Pre dosiahnutie dokonalých výsledkov si môžete, podobne ako pri tlači fotografií, vybrať buď lesklý, alebo matný povrch.
K dispozícii sú ďalej aj média s možnosťou širokej potlače, takže obrázok môže zasahovať až k stredovému otvoru v disku.

Špecifikácia:
♦ Kapacita: 4.7GB
♦ Maximálna rýchlosť zápisu: 16x
♦ Balenie: 50-pack spindle
♦ Povrch: Wide Inkjet Printable
♦ Zapisovacia vrstva AZO
♦ Vynikajúca životnosť
♦ Pre čítanie na jednotkách DVD-ROM a v prehrávačoch DVD-Video