Verbatim DVD-RW, 43552, DataLife PLUS, 10-pack, 4.7GB, 4x, 12cm, General, Serl, cake box, Scratch Resistant

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 10,80 €

43552
Verbatim

Popis

DVD-RW Matt Silver

Prepisovatelné média DVD spoločnosti Verbatim (rovnako ako prepisovatelné disky CD) využívajú technológiu SERL (Super Eutectic Recording Layer). Technológia SERL umožňuje opakovaný zápis bez akéhokoľvek šumu. U bežných prepisovatelných médií sa zapisovacia vrstva každým zápisom opotrebováva, čo znižuje ich kvalitu. U prepisovatelných médií Verbatim sa však zapisovacia vrstva po každom cykle vymazania vráti do pôvodného stavu a disk je dokonale pripravený pre ďalší zápis. Technológia SERL týchto médií taktiež umožňuje vynikajúcu stabilitu pri archivácii a zápis pri vysokej rýchlosti. Užívatelia tak môžu využívať vysoko rýchlostné ukladanie dát.
Spoločnosť Mitsubishi Kagaku Media, materská spoločnosť spoločnosti Verbatim, je dobre známou spoločnosťou s vynikajúcou povesťou vďaka neustálym inováciám zapisovatelných médií. Na kvalitu ich diskov má zásadný vplyv presná technológia, ktorá zaisťuje, že povrch disku stále zostáva maximálne rovný, čím sa ďalej znižuje možnosť vzniku chyb.
DVD-RW (DVD ReWritable) označuje prepisovatelný formát, ktorý úzko súvisí s formátom DVD-R a na ktorý sa dá zapisovať prostredníctvom podobných jednotiek.
DVD-RW je médium pre sekvenčné čítanie a zápis, ktoré je určené najmä k záznamu videa a k priebežnému zálohovaniu počítačových dát.
Na disky DVD-RW sa dá zapisovať viac než 1000krát. Formát DVD-RW podporuje široká škála jednotiek DVD-ROM a prehrávačov DVD.

Špecifikácia:
♦ Kapacita: 4.7GB
♦ Maximálna rýchlosť zápisu: 4x
♦ Balenie: 10-pack spindle
♦ Povrch: Matt Silver
♦ Zvýšená odolnosť voči UV žiareniu
♦ Vlastná technológia SERL
♦ Vynikajúca životnosť

Recenzie (1)

100%
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.