Verbatim microSDXC Flash Card, 64GB, SDXC, 44024, pre archiváciu dát

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 11,40 €

44024
Verbatim

Popis

Pamäťová karta SDXC (SD eXtended Capacity) je určená na ukladanie veľkého objemu dát pri vysokých rýchlostiach a ponúka používateľom funkciu prenosného úložiska a rýchlosť pre kamery a digitálne fotoaparáty.

Karty SDXC sa s podstatne väčším množstvom informácií dokážu vysporiadať vďaka dvom technologickým zlepšeniam. Súborový systém exFAT umožňuje karte SDXC manipulovať s veľkými objemami dát, zatiaľčo rozhranie UHS-1 prenáša filmy, videa a obraz ideálnou rýchlosťou až 104 MB/s*

*Pamäťové karty SDXC UHS-1 (Ultra High Speed Bus 1) môžu dosiahnuť najvyšších rýchlostí iba pri párovaní so zariadením UHS-1. U zariadenie bez rozhrania UHS-1 bude mať garantovaná minimálna prenosová rýchlosť dát pre triedu 10 hodnotu 10 MB/s.

Pamäťové karty Verbatim SDXC je možné používať iba na hostiteľských produktoch SDXC vybavených najnovšou technológiou SDXC. Používateľ počítačov alebo notebookov si musí zo strediska sťahovania spoločnosti Microsoft stiahnuť ovládač pre slot SD kompatibilný so štandardom SDXC. Kompatibilný so systémom Windows XP SP2 a novším a Windows Vista SP1 a novším.

Logo SDXC je obchodnou značkou.

Hodnotenie rýchlostnej triedy:
Hodnotenie rýchlostnej triedy je oficiálnou jednotkou pre meranie rýchlosti kariet SD definovanou asociáciou SD. Je ekvivalentom rýchlosti 8 Mb/s a meria minimálnu rýchlosť zápise pri „najlepšom fragmentovanom stave, kedy nie je obsadená žiadna pamäťová jednotka“.

Trieda 10: Garantovaná minimálna prenosová rýchlosť 80 Mb/s (10 MB/s). 

Parametre

Kapacita pamäťovej karty
64GB
Typ pamäťovej karty
microSDXC