Verbatim pamäťová karta SDXC, 256GB, 44026, UHS-I U1 (Class 10)

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 34,80 €

44026
Verbatim

Popis

Karty Verbatim SDHC (veľko kapacitné pamäťové karty Secure Digital, SD 2.0) boli navrhnuté pre použitie v kompatibilných digitálnych fotoaparátoch, kamerách, telefónoch Smartphone počítačoch a ďalších zákazníckych aplikáciách. Karty SDHC používajú súborový systém FAT32,čo je špecifikácia navrhnutá pre veľko kapacitné úložisko a vhodná pre ukladanie videa o vysokej kvalite.

Tak ako sa rozširovalo video s vysokým rozlíšením, narastali aj potreby na kapacitu úložisko aplikácií digitálnej fotografie s vysokým rozlíšením a mobilných aplikáciách a ešte viac potom na rýchlejšie prenosy dát. Z tohoto dôvodu karty SDHC garantujú minimálnu stálu rýchlosť prenosu dát, miesto tej maximálnej.

Karty Verbatim SDHC sú plne v súlade so všetkými príslušnými štandardami SD. Obsahujú taktiež ochranu zápisu, ktorá zabráni nechcenému vymazaniu dát, Karty SDHC používajú rovnaký fyzický formát ako karty SD, ale nemôžu byť používané v zariadeniach SD, ktoré nie sú v súlade so špecifikáciami SDA verzie 2.0.

Logo SDHC je obchodnou značkou.

Hodnotenie rýchlostnej triedy:
Hodnotenie rýchlostnej triedy je oficiálnou jednotkou pro meranie rýchlosti kariet SD definovanou asociáciou SD. Je ekvivalentom rýchlosti 8 Mb/s a meria minimálnu rýchlosť zápisu pri „najlepšom fragmentovanom stave, kedy není obsadená žiadna pamäťová jednotka“.

Ekologickejší výrobok. Obsahuje menej plastu.

Tento obal obsahuje priemerne o 90 % menej plastových materiálov než tomu bolo predtým.

Kapacita: 256GB
Rýchlosť zápisu: 10MB/Sec
Rýchlosť čítania: 10MB/Sec

Parametre

Kapacita pamäťovej karty
256GB
Typ pamäťovej karty
SDXC