XBOX 360 500GB + Forza Horizon 2 3M4-00042

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

3M4-00042
Microsoft

Popis

Vďaka elegantnému novému dizajnu, pevnému disku s kapacitou 500 GB a vstavanému pripojeniu Wi-Fi Vám nová konzola Xbox 360 poskytne neprekonateľný zážitok z hier a dokonalú zábavu. Nesmieme zabudnúť ani na to, že je priamo od výrobcu pripravená na technológiu Kinect.

 

Kinect ready (Kinect nebude potrebovať samostatné napájanie) - technológia Kinect funguje s každou konzolou Xbox 360 a novým, nezvyčajným spôsobom spoločne oživujú hry a zábavu. Vďaka technológii Kinect môžete hrať hry tak, ako boli naplánované, pričom Vás nebude obmedzovať ovládač. Na čo ešte čakáte? Skočte do toho rovnými nohami!

 

Súčasťou konzoly je prístup k neplatenej "Xbox LIVE Silver " službe, vďaka ktorej môžete bez poplatkov komunikovať s ostatnými hráčmi z celého sveta (textovou, či hlasovou formou), sťahovať demá a trailery, či ďalšie herné materiály ako sú nové úrovne, mapy, zbrane a pod. + obsah vytvorený samotnými hráčmi.

 

 

Technická špecifikácia:

Trojjadrový processor s taktom 3,2 GHz, každé jadro má dva thready

512 MB RAM GDDR3 700 MHz

Grafická karta ATI 500 MHz

Vymeniteľný HDD s kapacitou 500GB

12 rýchlostná DVD mechanika, ktorá dokáže prečítať formáty: DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD a JPEG Photo CD.

Integrovaný WiFi adaptér štandard N

3x USB 2.0 porty

Všetky hry pritom podporujú formát obrazu 16:9, v rozlíšení od 720p do 1080p, vrátane anti-aliasingu (vyhladenie hrán) a podpory zvukového štandardu 5.1. Možnosť online hrania a ďalších vymožeností je možné získavať prostredníctvom služby "Xbox LIVE Gold".

 

 

?         Možnosť položenia i postavenia konzoly.

?         Bezdrôtový ovládač (s dosahom okolo 10 metrov, je možné pripojiť maximálne 4 ovládače).

?         Konektivita s PC, MP3 prehrávačom a digitálnou kamerou.

?         Dva výstupy pre pamäťové karty (64MB).

?         Integrovaný WiFi adaptér štandard N.

?         HDMI výstup s rozlíšením až 1080p.

?         Xbox LIVE Silver konto.

 

Forza Horizon 2

Pretekajte v rozsiahlom otvorenom svete s priateľmi v dokonalej oslave rýchlosti, štýlu a akciou nabitej jazdy. Preskúmajte krásne a exotické lokality vo viac než 200 najlepších autách na svete, vytvorených s presnými detailami.

 

?         Ďalšia generácia grafického enginu Forza (najlepšieho vo svojej triede) prináša plný cyklus zmeny dňa a noci s osvetlením a vizuálnymi efektami.

?         Epický kariérny režim sa prispôsobí Vašej voľbe automobilov so stovkami podujatí roztrúsenými po krásnych a rozmanitých európskych krajinách.

?         Nech už hráte akýmkoľvek spôsobom, nájdete v hre Forza Horizon 2 nekonečné množstvo zábavy a pôžitku z voľnej jazdy. Či už pretekáte, pátrate po skrytých pokladoch ako sú exotické autá, alebo plníte zoznam zaujímavých výziev, voľba je len na Vás.