Intel Optane Memory 32 GB PCIe M.2 80mm MEMPEK1W032GAXT
  • Intel Optane Memory 32 GB PCIe M.2 80mm MEMPEK1W032GAXT

Intel Optane Memory 32 GB PCIe M.2 80mm MEMPEK1W032GAXT

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

MEMPEK1W032GAXT
Intel

Popis

Chcete zo svojho počítača dostať maximálny výkon a máte stále iba klasické HDD? Riešením je horúca novinka v podobe Intel Optane Memory do slotu M.2. Ide totiž o revolučne poňatú cache pamäť, ktorá poslúži k výraznému zrýchleniu vášho existujúceho systému.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevratná novinka od spoločnosti Intel
  • Jedná sa o inteligentnú cache pamäť typu 3D XPoint
  • Zrýchli váš PC s klasickým HDD o niekoľko desiatok percent
  • Kapacita 32 GB
  • Nutné využívať súčasný procesor radu Intel Kaby Lake, základnú dosku s čipsetom Intel 200 a operačný systém Windows 10

Pamäte 3D XPoint

Intel 3D XPoint je horúca novinka a predstavuje najväčší prelom v rámci pamäťových čipov. Do budúcnosti úplne nahradí súčasný typ NAND, ktorý bol predstavený už v roku 1989. Úzka spolupráca spoločností Intel a Micron Technology teda konečne prináša potrebný revolučný krok. Ich spoločná technológia pamätí 3D XPoint v sebe zlučuje výkon, spoľahlivosť aj zvýšenú hustotu zápisu. 

Zaraďte vyššiu rýchlosť

Použitie Intel opýtanie Memory vám garantuje ohromný nárast rýchlosti nielen štartovného operačného systému, ale hlavne hier a náročných programov. Zrýchlenie sa počíta v desiatkach percent, čo je znateľný posun voči obyčajnému HDD. Je však veľká škoda, že si Intel túto technológiu dal hneď niekoľko krvavých podmienok. Musíte používať najnovšie procesory Intel Kaby Lake a súčasne základnú dosku s čipsetom rady Intel 200. Za zmienku stojí aj nutnosť operačného systému Windows 10.

Parametre

Kapacita disku
32GB
Formát disku
M.2
Typ disku
HDD