NAVITEL E777 TRUCK, Navigácia pre nákladnú dopravu

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 208,20 €

E777 TRUCK
Navitel

Popis



Jazdíte s  dodávkou, nákladiakom alebo kamiónom? Potom iste viete, že bežná navigácia pre osobné automobily nie je najlepšou voľbou, keď vás dokáže zaviesť do miest, kde nemáte čo robiť? A práve na vodiča z povolania myslí navigácia NAVITEL E777 TRUCK. Umožní vám totiž presne naplánovať cestu podľa vášho typu vozidla, jeho hmotnosti, typu nákladu a pod., aby ste dorazili do cieľa včas a bez ťažkostí.

 

Dodávaná je pritom s mapami 47 krajín , ktoré sú dostupné aj offline a ponúkajú šikovné vychytávky, ako sú hlasové pokyny, asistenciu v jazdných pruhoch a upozornenie na rýchlostné radary na ceste .

 

-         Priamo navrhnutá pre nákladné vozidlá

-         Offline mapy 47 krajín

-         Slnečná clona vylepšujúca čitateľnosť displeja

-         Praktické funkcie, ako sú hlasové pokyny, asistencie v jazdných pruhoch a upozornenie na rýchlostné radary na ceste

 

Operačný systém Linux

Ako operačný systém je využitý obľúbený Linux , ktorý je zárukou spoľahlivej prevádzky . Aj vďaka nemu vám navigácia presne zobrazí trasu ľubovoľnej zložitosti s neobmedzeným počtom prejazdných bodov . Tiež vie vyhľadávať nielen podľa adresy, ale aj podľa bodov záujmu, ako sú čerpacie stanice, obchody atp .

 

Presná navigácia

Navigácia Naviteľ je istotou v tom, že dostanete presné informácie, aby ste do cieľa dorazili presne, bez ťažkostí a bezpečne . Prináša preto tri alternatívne trasy , hlasové pokyny , asistenciu v jazdných pruhoch a upozornenie na rýchlostné radary na ceste, ktoré vás môžu ochrániť pred nežiaducimi výdavkami na ceste. Rovnako tak navigácia dokáže upozorniť na obmedzenie rýchlosti a prípadne jej prekročenie.

 

Rozšírené nastavenie

Tento model je vybavený rozšírenou sadou nastavenia pre navigáciu nákladných vozidiel . To znamená, že umožňuje v nastavení zvoliť konkrétny typ nákladnej dopravy aj vytvárať vlastné vozidlá pridaním jeho parametrov, ako je dĺžka, šírka, výška, maximálna povolená a skutočná hmotnosť, zaťaženie náprav a ďalšie . Na základe týchto parametrov je potom vypočítaná zodpovedajúca trasa s ohľadom na cestné obmedzenia.

 

Slnečná clona

Vďaka integrovanej slnečnej clone je výrazne vylepšená čitateľnosť displeja za slnečného dňa. V noci naopak bránia nežiaducim odrazom obrazovky prístroja na čelnom skle na zvýšenie bezpečnosti na cestách.

 

Offline mapy

Spoločne s navigáciou dostanete  licenciu na mapy 47 krajín , z ktorých sú niektoré v zariadení už nahrané. V programe  Navitel Navigator Update Center  môžete svoje mapy v navigácii spravovať, napríklad ich aktualizovať, zmazať nepoužívané či nainštalovať tie, ktoré nanovo potrebujete. Do navigácie je možné tiež vložiť SD kartu (nie je súčasťou balenia), čo vám umožní ukladať aktualizácie máp a zaznamenávanie trasy.

 

Obsah balenia

Navigačné zariadenie NAVITEL E777 TRUCK

Držiak do auta (na čelné sklo)

Napájací adaptér do vozidla 12/36 V

Mini USB kábel

Stylus

Užívateľská príručka

Záručný list