Tento produkt zakúpilo už 28 zákazníkov

NAVITEL GPS Navigácia MS700

GPS navigácia do auta Navitel MS700 disponuje 7" dotykovým TFT displejom s rozlíšením 800 x 480 px. Je vybavený operačným systémom Windows CE a procesorom Cortex A7 /800 MHz/. Navigačný softwér Navitej Navigátor vás spoľahlivo naviguje offline v rámci 47 európskych krajín, vrátane Ruska, Ukrajiny, Bieloruska a Kazachstanu. Celoživotná aktualizácia týchto máp je zdarma /min. 4x ročne/. Možnosť inštalácie ďalších máp. Zobrazuje viac ako 5 000 000 bodov záujmu /POI/. 3D zobrazenie budov. Navigácia disponuje hlasovými /aj v slovenskom jazyku/ a vizuálnymi pokynmi, asistentom jazdných pruhov a asistentom databáz SPEEDCAM /upozorní na radary alebo spomaľovacie pruhy/. V balení je aj držiak na čelné sklo, stylus, adaptér do auta 12/24 V, kábel mini-USB/USB.

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 82,80 €

MS700
Navitel

Popis

Jednou z hlavných výhod zariadenia NAVITEL MS700 je veľký mapový balíček, ktorý obsahuje mapy všetkých európskych štátov, Kazachstanu a Ruska . Vysoko detailné mapy zahŕňajú viac ako 5 000 000 bodov záujmu (POI) ako sú napr. Reštaurácie, hotely, banky, čerpacie stanice, administratívne budovy a historické pamiatky.

 

Softvér NavitelNavigator vypočíta trasy okamžite. Vybavený je presnými hlasovými pokynmi, vizuálnymi inštrukciami, asistentom jazdných pruhov aj databáz SPEEDCAM, ktorá vodiča upozorňuje napríklad na radary či spomaľovacie prahy.

 

Základné parametre

Softvér: Navitel Navigator

predinštalované mapy: Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Macedónsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko, Grécko, San Maríno, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikán

Možnosť inštalácie ďalších máp: Áno

Hlasové pokyny: Áno

Upozornenie na SPEEDCAM: Áno

Časový výpočet trasy: Áno

 

Displej

Typ displeje TFT

veľkosť displeja 7"

rozlíšenie 800x480

Dotykový displej: Áno

podsvietený displej: Áno

 

Obecné

operačný systém Windows CE 6.0

CPU MStar MSB 2521, Cortex-A7

frekvencia CPU 800 MHz

RAM 256 MB, DDR3

Micro SD karta až 32 GB

 

Pripojenie

Mini-USB: rok

3,5 mm audio konektor: Áno

Adaptér do auta 12/24 V: Áno

 

Obsah balenia:

GPS navigácia

Držiak do auta na predné sklo

Napájací adaptér do auta 12/24 V

Mini USB kábel

Stylus

Užívateľská príručka