XIAOMI Watch S1, Black 36607

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

36607
Xiaomi

Popis



Používatelia si môžu prispôsobiť grafické rozhranie hodiniek alebo si vybrať spomedzi 200 ciferníkov. Xiaomi Watch S1 ponúka na výber medzi klasickými koženými remienkami alebo remienkami z fluorokaučuku, odolnými voči znečisteniu v rôznych farbách.

 

Moderný profesionál neustále zvláda viacero úloh naraz, preto hodinky Xiaomi Watch S1 zefektívňujú každodenný život. Vďaka hovorom cez Bluetooth, notifikáciám z aplikácií, podpore platieb Mastercard NFC, vstavanej hlasovej asistentke Amazon Alexa a bezdrôtovému nabíjaniu používatelia nič nezmeškajú.

 

Hodinky Xiaomi Watch S1 sú tiež vybavené funkciou sledovania telesnej kondície a zdravia na next-level úrovni pre bezproblémové prechody z práce na šport a zábavu. Hodinky majú 117 fitnes režimov a 19 profesionálnych režimov a dokážu automaticky rozpoznať tréningové režimy, ako je bežecký pás či chôdza.

 

Nie je potrebné žiadne mikromanažovanie, pretože Xiaomi Watch S1 zostávajú vždy pripojené prostredníctvom dvojpásmového GPS a ponúkajú nepretržité sledovanie zdravia tým, že monitorujú srdcovú frekvenciu používateľa, kvalitu spánku, úroveň stresu, saturáciu krvi kyslíkom (SpO2) a ďalšie.

 

Používatelia môžu tieto údaje synchronizovať s aplikáciami Strava alebo Apple Health. Pri bežnom používaní vydržia hodinky Xiaomi Watch S1 12 dní v pohotovostnom režime alebo 24 dní v úspornom režime.

 

Základné parametre

Hmotnosť: 52g (vrátane remienka)

Vodeodolnosť: 5ATM

Typ displeja: AMOLED

Veľkosť displeja: 1,43"

Rozlíšenie: 466 x 466 pixelov

Rozmery: 46,5 x 46,5 x 10,9 mm

Nastaviteľná dĺžka remienka: 157-241 mm

Materiál remienka: Koža/Fluórová guma

Konektivita: Bluetooth 5.2; WiFi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz

Senzor: optický senzor merania tepu, akcelerometer, gyroskop, elektronický kompas, barometer, svetelný senzor, senzor uzáveru

Kapacita batérie: 470mAh

Výdrž na jedno nabitie: 12 dní pri bežnom užívaní

Systémová kompatibilita: Android 6.0 a novší, iOS 10.0 a novší