Prečo si zakúpiť pevný disk značky Western Digital?

Značka, ktorej môžete veriť

Western Digital vie ako dôležité sú dáta, ktoré majú ľudia uložené na svojich harddiskoch. Už vyše 30 rokov sa zaoberajú ukladaním dát a za túto dobu sa stali lídrom na trhu. Priniesli množstvo inovácií v tomto odvetví, ale prvoradým cieľom pre nich bolo vždy vyrábať kvalitné a spoľahlivé harddisky.

 

western digital logo

 

Voľba najväčších výrobcov počítačov

Okrem množstva ocenení, má WD hlavne veľa spokojných zákazníkov. A preto, že získali ich dôveru, tak sa stali popredným dodávateľom pevných diskov u deviatich z TOP 10 najväčších svetových dodávateľov počítačov.

 

Testovanie

Predtým ako harddisky odídu z výrobnej fabriky, sú podrobené mnohým  testom. Vykonáva sa napríklad test funkčnosti, rýchlosti, hlučnosti, test na maximálne otrasy a minimálne vibrácie a ďalšie. Skrátka na čokoľvek, čo môže poškodiť dáta.

 

Aj krabica je dôležitá

Prečo? Western Digital chce chrániť svoje harddisky celou cestou z továrne, až kým ich nezapojíte do Vášho zariadenia. Preto aj krabice vyrábajú tak, aby pomáhali chrániť disk pred veľkými otrasmi počas prepravy.

 

AXDATA odporúča WD

V počítačoch u nás poskladaných ani iné harddisky ako Western Digital nenájdete. Sme s nimi maximálne spokojní a preto Vám ich môžeme odporučiť všetkými desiatimi.

 

Najlepšie pevné disky Western Digital

Porovnali sme množstvo pevných diskov Western Digital a vybrali pre vás tie s najlepším pomerom cena/výkon.

Pozrite si kompletnú ponuku produktov v kategórii → Pevné disky Western Digital